Get all the clients you need

Online marketing is interessant en goedkoop. Want het enige wat u hoeft te doen is zelf te zorgen voor content en een website. Uw website op nummer één in de zoekresultaten krijgen is daarmee een interessant gegeven. Want als u eenmaal een stabiele positie in de zoekresultaten heeft bereikt is het mogelijk om 24 uur per dag en 7 dagen per week klanten te werven terwijl u zich richt op uw kern activiteiten.

Maar er ligt een groot gevaar op de loer. Want het zoekgedrag van uw ideale klanten is lastig te voorspellen en als dat nog niet alles is, krijgt u vanzelfsprekend ook te maken met concurrenten, andere partijen die een soortgelijk product als u aan deze zelfde klant willen aanbieden.

Onderzoek van CNBC toont aan dat in 2014 94% van alle commerciële aankopen offline plaatsvond. Hieruit kunnen we concluderen dat slechts 6% van de aankopen online en via websites of webshops gedaan werd.

Het bovenstaande zal u waarschijnlijk verbazen. Toch liegen de cijfers er niet om. Dit maakt de noodzaak tot het combineren van online marketing met offline marketing met de dag groter. Maar hoe moet dat? Er zijn namelijk maar weinig consultants die u volledig aan de hand nemen bij het opzetten van een totaal marketingplan.

Wilt u het allemaal zelf doen en leert u door zelf te onderzoeken, bezoek dan eens de website Get all the clients you need. De kennisbank biedt een aantal interessante case studies en materiaal om u op het juiste pad te brengen. Marketing is een creatief vak. Wanneer u out of the box leert denken en alternatieve marketing technieken toepast zal dit zeker een bijdrage kunnen leveren aan klanten werving.

Online en offline marketing combineren zorgt voor een totale marketing strategie die als hij eenmaal staat tot in lengte van dagen kan doorlopen. Concurrenten vervagen en klanten weten hierdoor gemakkelijker de weg naar uw onderneming te vinden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s