Linkbuilding tips

Het proces dat gevolgd moet worden om een website hoog in Google te krijgen heet linkbuilding. Tips om dit op de juiste manier te doen kunt u op deze website in veelvoud vinden. Zowel gevorderde internet marketeers als lokale ondernemers en zelfs ZZP-ers kunnen hun voordeel doen bij de tips die u op deze website zult tegenkomen.

De onderstaande 4 tips zullen in ieder geval een basis leggen voor een interessante linkbuilding strategie:

  • Tip 1: Kwaliteit

Kwaliteit is wat telt in de zoekmachine want niemand zit erop te wachten een “verkeerde” website voorgeschoteld te krijgen wanneer men zoekt op een bepaald onderwerp. Zoekmachines zijn zich hier maar al te goed van bewust en doen er daarom alles aan om te voorkomen dat de “verkeerde” websites opkomen bij een zoekopdracht. Het is daarom aan u om te zorgen dat uw SEO goed is en dat de backlinks die u naar uw website toestuurt duidelijk aangeven op welke keywords u gevonden wilt worden.

  • Tip 2: Diversiteit

Eén link is geen link en verschillende soorten backlinks zorgen voor een natuurlijk patroon. Daarom zult u een veelzijdig profiel moeten maken wat o.a. bestaat uit startpagina’s, directories, social bookmarks, forumberichten, persberichten en informatieve artikelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat zoekmachines op meerdere manieren en via verschillende ingangen geattendeerd worden op de aanwezigheid van uw website.

  • Tip 3: Kwantiteit

De hoeveelheid backlinks wordt belangrijk wanneer de website eenmaal is geïndexeerd. Want nadat een website eenmaal is opgenomen in de zoekresultaten, zal de site omhoog moeten. Veel verschillende en vooral kwalitatieve backlinks zorgt voor deze hoge positie.

  • Tip 4: Tijdsduur

Het is naief te verwachten dat slechts eenmalig backlinks naar een website toesturen het gewenste resultaat oplevert. Pas wanneer men lange tijd op een zeer regelmatige basis links aanmaakt zal de zoekmachine zo regelmatig geconfronteerd worden met een verwijzing naar uw website dat deze vanzelf een hogere positie gaat krijgen.

Stel niet langer uit want van uitstel komt over het algemeen afstel. Bestel vandaag nog het Senuke XCr pakket en zorg ervoor dat u de concurrentie tot in lengte van dagen vooruit blijft.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s