Wat is linkbuilding

Met de vraag “wat is linkbuilding” komen steeds vaker bezoekers naar deze website. Het is namelijk de manier om een eigen website naar de top in een zoekmachine te dirigeren. En dat klinkt natuurlijk bij iedere webmasters als muziek in de oren.

Linkbuilding is een techniek waarbij doorverwijzingen naar een website worden gemaakt. Als deze doorverwijzingen zinvol zijn en toegevoegde waarde bieden, waarderen de zoekmachines deze doorverwijzing. Deze waardering komt naar voren in extra credibilteit voor de website waar naartoe wordt verwezen. Hoe meer van dit soort doorverwijzingen een website krijgt, hoe hoger zijn positie in de zoekresultaten van een zoekmachine wordt. Zo eenvoudig is het vandaag de dag.

Backlinks bestaan in verschillende soorten. Zo kan een link in een profiel op een forum of kennisbank de zoekmachine attenderen op het bestaan van een website. Ook startpagina’s of “directories” kunnen naast verwijzingen en links ook een profiel bevatten. Maar het beste werkt nog altijd het persbericht en informatief artikel. Zoekmachines willen namelijk, zoals eerder al is opgemerkt waarde leveren aan de gebruikers. Anders heeft de zoekmachine geen bestaansrecht meer en dat is natuurlijk een situatie die moet worden voorkomen.

Het is niet vraag of u moet beginnen met linkbuilding. De vraag is wanneer u dit gaat doen. U kunt al een eenvoud9ige start maken door vandaag al een aantal startpagina’s met doorverwijzingen te maken en bedrijfsprofielen op directories aan te maken. Het grote werk begint daarna. Het is aan u of u dit echt wilt maar als u online marketing serieus neemt dan kan Senuke linkbuilding software interessant voor u zijn. Schrijf u daarom vandaag nog in voor uw gratis trial pakket.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s