Zoekmachine optimalisatie advies

Het beste zoekmachine optimalisatie advies geeft u zichzelf. Want SEO, zoals zoekmachine optimalisatie in het dagelijks leven wordt genoemd is namelijk helemaal niet zo lastig. Zoekmachine optimalisatie is eigenlijk niets meer dan het duidelijk maken aan zoekmachines waar uw website over gaat. Nadat zoekmachines dit doorhebben kunnen ze u namelijk de positie in de zoekresultaten aanbieden die u verdient. Al naar gelang deze positie, ontstaan mogelijkheden om bezoekers naar uw site toe te trekken. En dat is waar het uiteindelijk om gaat want bezoekers op een website kunnen klanten worden.

Zoekmachine optimalisatie begint bij het leveren van informatie die uw klanten oprecht willen hebben. Dit is direct ook het geheim van nieuwswebsites als nu.nl en bijvoorbeeld Crimesite. Om een positie zoals de twee voorgaande voorbeelden te verkrijgen zult u regelmatig nieuws moeten brengen. Uniek nieuws wel te verstaan want het overnemen van berichten kan iedereen wel.

Content voor uw website kan bestaan uit nieuws (wat veelal niet duurzaam is) en informatie (die men eigenlijk altijd wel wil hebben). Met name de combinatie van deze twee zorgt voor incidentele en terugkerende bezoekers. Beide bezoekers stromingen zijn belangrijk omdat het zorgt voor steeds maar weer nieuwe geïnteresseerden.

Nadat u content heeft gepubliceerd kunt u aan de slag met het de verdere SEO. Want u wilt immers dat in de zoekmachine een duidelijke tekst wordt vermeld bij uw vermelding. Deze tekst noemt men een meta description tag en zorgt ervoor dat bezoekers als het ware naar uw website willen gaan omdat de korte beschrijving hen bevalt.

Naast de meta description tag is het belangrijk om duidelijk te maken welk keyword per pagina en artikel eruit moet springen. Dat is namelijk het trefwoord waarop u gevonden gaat worden. Doet u deze dingen en maakt u van uw website meer dan gewoon een statisch geheel, dan zult u merken dat u veel van uw concurrenten achter u laat. Let maar op.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s