Linkbuilding startpagina’s

Backlinks, backlinks en backlinks zijn de weg naar de top in de zoekresultaten van de zoekmachines. Alleen wanneer u dit in het achterhoofd houdt heeft het zin om online te ondernemen. Ligt dit niet in het verlengde van uw interesse, zoek dan gewoon iets anders. De kans dat u daar succesvol mee wordt is namelijk stukken groter.

Online ondernemers moeten zich goed realiseren dat zoekmachines continu streven naar een optimalisering van de zoekresultaten. Dit wil zeggen dat de beste website altijd zal winnen. Wie de beste is wordt bepaald aan de hand van een groot aantal factoren waarvan SEO en linkbuilding de meest bekende zijn. Door beiden op een professionele manier regelmatig te gebruiken zal de zoekmachine steeds meer interesse in uw website krijgen.

Een goed begin is om te beginnen met het gebruik van startpagina’s. Dit zijn verzamelplaatsen waar iedereen backlinks en verwijzingen kan plaatsen. Ideaal dus voor linkbuilding. Startpagina’s bieden u de mogelijkheid om zelf een volledige pagina aan te maken waarop u meerdere doorverwijzingen of links kunt plaatsen. Omdat er verschillende soorte en categorieen startpagina’s zijn ontstaat een diver linkprofiel.

Het nadeel van linkbuilding met startpagina’s is dat de waarde van het domein minimaal is. Dat zorgt ervoor dat iedere individuele link op de pagina slechts een klein beetje meehelpt bij het naar boven duwen van een website. Linkbuilding door gebruik te maken van startpagina’s is daarbij als onderdeel van een totale SEO en linkbuilding strategie aantrekkelijk. Als stand alone onderdeel valt het tegen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s